Könnyen kezelhető, akadálymentesített, képernyőolvasók számára optimalizált verzió eléréséhez kattintson ide!

Hírek

Gyász
2017. jan. 23.

Elveszíteni valakit mindig fájdalmas. De egy gyermeket, ráadásul ily váratlanul, az ilyen közel a tragédiához feldolgozhatatlan és örökre értelmetlen. Mi, a Csiky Gergely Színház teljes társulata és közreműködői, dolgozói mély fájdalommal és együttérzéssel hajtunk fejet a mai napon a veronai buszbaleset áldozatai előtt, és a családtagoknak, valamint a sérülteknek kívánunk sok erőt és megnyugvást a a gyógyuláshoz, a tragédia elviseléséhez és túléléséhez. 

Isten áldja Önöket és mindannyiunkat.

Kövek a zsebben – bemutató a stúdióban
2017. jan. 20.

Mondják, hogy az ír és magyar lelkileg és történelme párhuzamosságát illetőleg azonos nép, barátságban egymással. Mindig elnyomásban, öntudattal, nemzeti büszkeséggel. Sírva vígadással. A kövek a zsebben mai bemutatóján megnézhetik ezeket az azonossági pontokat.

Két Lotti akadálymentesen
2017. jan. 12.

Immár régi és hosszútávú kapcsolat testesül meg újból január 17-én délután. A 90 Db Projekt akadálymentesített előadásokat hoz létre magyarországi színházakkal együttműködésben, hogy siket- és nagyothalló, sőt időnként gyengén látó embertársaink is részesülhessenek a színház élményében.

Kövek a zsebben
2017. jan. 10.

-előadás előzetes-

Mindenkinek van egy álma, lehet ez nagyravágyó vagy szerény, lehet ez az ismertté válás kéje, vagy éppen a nyomorúságból való kitörés. Mi történik, ha ez a vágy valóságként egy film formájában jelenik meg?

Színház, előttünk
2017. jan. 03.

Az új év kezdete fogadalmakkal, újdonságvárással telik évszázados hagyományok szerint. Nekünk is van bőven várnivalónk, ám mégis az egyik legnagyobb esemény, a költözés és az új hely belakása már tavaly év végén megtörtént – reméljük mára már Önök is az Agórába jönnek, ha színházba mennek.

Épp ezért az évad felénél járva most megmutatjuk, hogy mi vár még Önökre, ha színházba szeretnének jönni Kaposváron.

Kultúránk és Mi
2017. jan. 22.

Január 22. a Magyar Kultúra Napja, 1823-ban ezen a napon írta alá Kölcsey Ferenc a Hymnus, a Magyar nép zivataros századaiból című költeményét. 1989 óta minden évben a magyar kulturális értékekre emlékezünk, kiállításokkal, színházi előadásokkal.

A statiszták igazsága
2017. jan. 13.

 Beszélgetés Zakariás Zalánnal

 

A Kövek a zsebben arról híresült el, hogy két színész eljátszik rengeteg szerepet.

Összesen 15 szerepet.

Prah, Pesten
2017. jan. 12.

Nagy szerencse ér egy házaspárt (legyen a nevük Férj és Feleség) a Prah című előadásban. Eléri őket a Nagy Isteni Beavatkozás, és a férj nyer hatszáz millió forintot a lottón.

Nagy Felújulás, első évad első rész
2017. jan. 08.

Nagy Felújulás, első évad első rész

 

Van néhány televízió csatornán egy olyan lakásfelújító műsor, ahol a ház lakói, általában egy nagylétszámú család tagjai a műsor egy pontján némi félelemszerűséggel, de mégis várakozásos-izgalommal a szemükben átadják a lakásuk kulcsait a műsor készítőinek, akik egy meglehetősen szűknek tűnő határidőre ígéretet tesznek a ház teljeskörű és végére néhány előre elhallgatott meglepetéssel megspékelt felújítására. Igen, némi félelemmel, mert bizalom ide, előre remélt happy end oda, mégiscsak az otthonuk az, ami a földdel válik hamarosan egyenlővé, senki másnak nem oly jelentőséggel és emlékhalmokkal bíró szegletekkel benne, mint nekik, akik átélték azokat. Hát valami ilyesmi történik velünk is pont.

Boldog új évet kívánunk!
2017. jan. 02.

Kedves Nézőink!

Január elsejével, elérkezett az idő, hogy köszönetet mondjunk.

Műsor
Hírek - kategóriák
Facebook
Instagram
Hírlevél