Könnyen kezelhető, akadálymentesített, képernyőolvasók számára optimalizált verzió eléréséhez kattintson ide!

SZINtiszta kortárs - Károly Sándor Áron

2015. ápr. 13
  • csiky gerely színház
  • kaposvár
  • károly sándor áron
  • kiállítás
  • szintiszta kortárs
SZINtiszta kortárs - Károly Sándor Áron

A héten az utolsó nagyszínpadi bemutatónk előtt lesz a szintén utolsó kiállításunk megnyitója. Ez alkalommal Károly Sándor Áron "Bonsai in the Land & Europe Minimal" címmel. A kiállítást Varga István nyitja meg.

Megnyitó időpontja: 2015. április 17. 18.30

Károly Sándor Áron

Szül: 1978 Kolozsvár

Tanulmányok: 2002 Képző és Iparművészeti Egyetem, Kolozsvár

2009 Moholy-Nagy Művészeti Egyetem DLA, Budapest

Tagságok: KaposArt Képző -és Iparművészeti Egyesület

Magyar Fotóművészek Szövetsége

Web: www.ksaron.com

 

Europe Minimal 2013

Utazásaink során rengeteg képfelvételt készítünk az emlékezést és az él­ményfeldolgozást elősegítendő. Ezek a turistafelvételek többnyire nem azzal a céllal készülnek, hogy önálló alkotásként közvetítsenek egyéni gondolatokat, meglátásokat.

Ennek a kis etűdnek képei bárhol készülhettek volna, ugyanakkor sok esetben erőteljes utalásokat fedezhetünk fel országokra, tájegységekre.

A különböző országokat összekapcsoló képi elemek többnyire konkrét utalások az ember, épített környezet és a természet kapcsolatára.

Bonsai in The Land 2013

Bonsai in The Land sorozatomban a tér-idő, a természeti és kultu­rális régiók közötti különbségeket/hasonlóságokat vizsgálom és hozom össze képi síkon.

Saját készítésű bonsai fáim fotó reprodukcióit helyezem el Somogy megye jellegzetes tájrészleteiben. Nem célom az urbá­nus környezetbe való helyezés, vagy az emberi kéz – természetre gyakorolt – alakító erejének a hangsúlyos ábrázolása.

A fák semleges (fehér) háttérrel és méretükhöz képest sokkal nagyobb arányban kerülnek kinyomtatásra (ipari ponyvára). A szinte életnagyságú printeket a helyszínen installálom és fényké­pezem le úgy, hogy látható és érezhető legyen a két és a három dimenzió találkozása, de ugyanakkor a fotográfiákon legyen egy perspektivikus játék is.

A természet kiállítótérként való használata, egy egyéni kísérlet melyben különböző mondanivalók és gondolatok keverednek. Ez a dekonstruált tér – amelyben három és kétdimenziós elemek keverednek – képezi alkotásaim magját.

Műsor
Hírek - kategóriák
Facebook
Instagram
Hírlevél