Könnyen kezelhető, akadálymentesített, képernyőolvasók számára optimalizált verzió eléréséhez kattintson ide!

Adventi Jótékonysági Gála

Adventi Jótékonysági Gála
2017. dec. 04

  Advent első vasárnapján zsúfolásig megtelt az Agóra nézőtere és nagyszínpada is. Ünnepi gálaműsorral köszöntük meg a nemes gesztusát azoknak a színházkedvelőknek, akik idén is csatlakoztak jótékonysági felhívásunkhoz, amelynek az a célja, hogy rászoruló családok és kisgyermekek karácsonyát szebbé varázsoljuk.


  Az Adventi Jótékonysági Gála fellépői olyan elegáns és szívet melengető műsorral ajándékoztak meg minket, amely maradandó emlék marad mindannyiunk számára, és ebből az élményből táplálkozva méltón készíthetjük lelkünket a karácsonyi időszakra. Az ünnepi hangulatot színházunk művészei mellett a Kaposvári Egyetem színészhallgatóinak, a Pécsi Balett magántáncosainak és a Z Generáció nevű gyerekekből álló népzenei együttesnek köszönhetjük. Erre az alkalomra állt össze a színház saját zenekara, akik üde színfoltjai voltak az estének. Reméljük, minél több színházi eseményen találkozhatunk még velük.

  Az összegyűlt ajándéktasakok pontos számát még nem tudjuk, hiszen a jótékonysági akciónknak még nincs vége. Az azonban biztos, hogy a csomagok száma már most meghaladja a tavalyit. December 16-ig várjuk jegyirodánkban a tartós élelmiszerekből és jó állapotú játékokból álló felajánlásaikat, amelyeket még karácsony előtt színházunk munkatársai juttatnak el rászoruló családoknak.

  Az adománygyűjtés mellett lehetőségük van élményt is ajándékozni karácsonyra. Egy színházjegy megvásárlásával, majd a jegyirodában hagyásával hozzájárulhatnak ahhoz, hogy december 29-én az Egerek című előadásunkra elhozzuk azokat a kisgyermekeket, akik nagyon ritkán vagy még soha sem jutottak el korábban színházba.

  Sarok Ildikó
  (fotók: Easy as Pi)

  Műsor
  Hírek - kategóriák
  Facebook
  Instagram
  Hírlevél