Könnyen kezelhető, akadálymentesített, képernyőolvasók számára optimalizált verzió eléréséhez kattintson ide!

Adventi Jótékonysági Gála és Jótékonysági Adománygyűjtés

Adventi Jótékonysági Gála és Jótékonysági Adománygyűjtés
2017. nov. 15

Tavalyi évben úgy döntöttünk a karácsonyi időszak alatt gyűjtést szervezünk. Arra biztattuk a színházat szerető és látogató nézőinket, hogy hozzanak be hozzánk a jegyirodánkba tartós élelmiszereket, jó állapotban lévő játékokat, amit mi eljuttattunk rászoruló családoknak, nehéz sorsú, illetve hátrányos helyzetű gyerekeknek. Az elmúlt évben több, mint 400 ajándéktasak gyűlt össze.Idén is megszervezzük az adománygyűjtést és megünnepelvén a nemes gesztust egy Gálaműsorral köszönjük meg a nézőinknek és a támogatóinknak az összefogást.

Az Adventi Jótékonysági Gálankra színművészeink színvonalas ünnepi műsorral készülnek. Az esemény december 3-án 18 órakor lesz, továbbá egész hónapban színes és izgalmas kínálattal várjuk Önöket. Így az ünnepi forgatag megnyitása az Adventi Jótékonysági Gálaműsorunkkal kezdődik.

A jótékonysági felhívásunk célja ebben az évben is az ünnepre való felkészüléshez nyújt segítséget, így most is tartós élelmiszereket és jó állapotban lévő játékokat szeretnénk összegyűjteni. A kivitelezésben is segítünk, hiszen a Gálára jelképes összegen megvásárolt jegy (200 Ft) ellenében egy Csiky ajándéktasakot adunk, amit feltöltve várunk vissza a jegyirodánkba, ahol egészen december 16-ig gyűjtjük az adományokat. Az idei decemberben továbbá a gyűjtés mellett azt a lehetőséget is felajánljuk, hogy rászoruló kisgyermeknek vehet színház jegyet az adományozó, amit a jegyirodánkban hagyhat. Terveink szerint december 29-én az Egerek című előadásunkra elhozzuk azokat a kisgyermekeket, akik nagyon ritkán vagy még soha sem jutottak el korábban színházba.

Jótékonysági gála 2017

Műsor
Hírek - kategóriák
Facebook
Instagram
Hírlevél