Könnyen kezelhető, akadálymentesített, képernyőolvasók számára optimalizált verzió eléréséhez kattintson ide!

Dupla előadással A gát szombaton!

Dupla előadással A gát szombaton!
2016. jún. 07

  A nagy érdeklődésre való tekintettel június 11-én, szombaton két alkalommal is színpadra lépnek színművészeink. Az esti előadásra már elkelt az összes jegy, a 16:00 órás előadásra azonban még kaphatók belépők.


  Vidéki ír kocsma, négy férfi és egy nő, ülnek, iszogatnak, beszélgetnek. És észrevétlen belecsúsznak egy olyan hangulatba, amiben mindenkiből kiszakad egy-egy furcsa és titokzatos történet, és maguk sem veszik észre, de életük egy fontos estéjét töltik itt együtt, amikor mindenkiről kiderül, mennyire vágyja a szeretetet, és közben az is kiderül, talán maguk sem hitték volna, de képesek is ezt a szeretetet nyújtani a másiknak. Talán mert egy kíváncsi, szép, szabad és törtszívű nő lépett közéjük néhány órára…

   

  Bérczes László darabját beválasztották a POSZT idei versenyprogramjába, így a Pécsi Nemzeti Színházban is megtekinthetik a darabot még két alkalommal június 14-én. Bérczes László rendezései közül korábban a Nehéz, A Gézagyerek, a Vaknyugat, a Bányavakság, illetve a Szigorúan ellenőrzött vonatok című rendezéseit válogatták be, utóbbinak legutóbb négy díjat is odaítélt a zsűri.

  Műsor
  Hírek - kategóriák
  Facebook
  Instagram
  Hírlevél