Könnyen kezelhető, akadálymentesített, képernyőolvasók számára optimalizált verzió eléréséhez kattintson ide!

Sarkadi Kiss János a Megyei Prima jelöltek között

Sarkadi Kiss János a Megyei Prima jelöltek között
2017. okt. 10

2017. október 13-án, pénteken kerül megrendezésre az idei Somogy Megyei Prima Gála a Szivárvány Kultúrpalotában, ahol három Prima- és egy Közönségdíjat adnak át. Nagy örömünkre a Csiky Gergely Színház Társulatának tagja, Sarkadi Kiss János színművész is a tíz jelölt között van.


János méltán népszerű mind a szakma, mind a közönség körében. Ezt bizonyítják eddigi díjai. 2017-ben Kaposvár Város Szolgálatáért díjjal jutalmazták, a társulat több alkalommal, 2001, 2008 és 2014 évben is neki ítélte a Komor István Emlékgyűrűt, közönségünk pedig 2010/11, 2012/13, 2016/17 évad Legjobb férfi színészének, 2014/15 pedig Legjobb férfi színésznek és Legjobb epizodistának választotta meg.

A Gála érdekessége, hogy már hagyományosan a színház is megjelenik egy-egy műsorblokkal a díjátadón, ahol idén Sarkadi Kiss János is színpadra lép Nyári Szilvia és a színházhoz idén szerződött Zsíros Linda mellett.

Jánost idén a Cabaretben és a Chioggiai csetepatéban láthatjuk színpadon, valamit a Nagybőgő című előadásunk rendezőjeként.

A Közönségszavazás holnapig, október 11-ig tart. Akinek van kedve, támogassa Jánost, hogy a Primák közé kerülhessen.

A voksolás módja e-mailben: vosz.somogy@t-online.hu vagy levélben a VOSZ iroda címén (Kaposvár, Bajcsy-Zs. u. 50). Egy e-mail címről egy szavazatot fogadnak el, s egy levelezési címről is csak egy voks lesz érvényes. A díjazottak nettó egy-egymillió forintot kapnak, a közönségdíjas 250 ezer forintot.

Műsor
Hírek - kategóriák
Facebook
Instagram
Hírlevél