Alagút
Alagút

Alagút

Az előadás hossza:  50 perc

Alagút

Ljubljana Puppet Theatre előadása

Korosztály: 5+

Az Alagút egy egyedülálló produkció, amely a sötétségben a megnyugvást keresi, a fényt pedig úgy kezeli, mint egy ínycsiklandó desszertet. Elsőre úgy tűnik, hogy míg a fény irányítható, addig a sötétség – ami ismeretlen, veszélyes – nem. Az előadásban azonban ez hamar visszájára fordul – egy csipet bátorsággal és együttműködéssel, magunknak adagolva, biztonságosan élvezhetjük a sötétséget. Az alagútban együtt él a fény és a sötétség. A fény elválaszthatatlanul kapcsolódik a színekhez, formákhoz, szerkezetekhez, a mélységhez, távolsághoz, cselekvéshez. A sötétben nem látunk színeket, nem érzékelünk tényleges formákat és méreteket; érintés nélkül nehezen tudunk struktúrákat és távolságokat meghatároznunk.

 

Tunnel

Tunnel is an unusual production that seeks comfort in the dark and treats light like a delicious dessert. At first it seems that the light can be controlled, while the darkness—unknown, dangerous —cannot. However, in the performance, the situation is soon reversed – with a pinch of courage and a pinch of cooperation, we can safely enjoy the darkness as we dose it ourselves. Tunnel is inhabited by both light and darkness. Light is inseparably linked to colour, shape, structure, depth, distance, and activity. In darkness we cannot see colours, we cannot perceive actual shapes and sizes, we cannot perceive structure without touching, we can hardly determine distances.

Director, art director, set designer: Miha Golob

Dramaturgy: Mojca Redjko

Costume designer: Dajana Ljubičić

Music: Andrius Šiurys

Virtual content designer: Borut Kumperščak

Lighting designer: Gregor Kuhar

Actors: Miha Arh, Gašper Malnar, ft. Barbara Kanc, ft. Filip Šebšajevič

Szereposztás

Alagút

Ljubljana Puppet Theatre előadása

Korosztály: 5+

 

Művészeti vezető, díszlettervező: Miha Golob

Jelmeztervező: Dajana Ljubičić

Dramaturg: Mojca Redjko

Zeneszerző: Andrius Šiurys

Virtuális tartalom tervező: Borut Kumperščak

Világítástervező: Gregor Kuhar, Tomas Zinkus

Szereplők: Miha Arh, Gašper Malnar, Barbara Kanc, Filip Šebšajevič

sunmoonphone-handsetmap-markermagnifiercrosscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram