Árkon innen, bokron túl
Árkon innen, bokron túl

Árkon innen, bokron túl

Az előadás hossza:  50 perc

Árkon Innen, bokron túl…

Szabadkai Gyermekszínház előadása

Korosztály: 7+

50 perc

A darabban a felnőtté válás útját járják körbe a szereplők a Csodaszarvas monda alapján.  Az előadás erőteljesen táplálkozik a népzene és a magyar népi motívumokból. A karakterek erőteljesen stilizáltan játszanak, amit néptáncelemekből épül fel. Az előadásba megjelennek  különböző lények is a magyar mitológiából, emellett az előadás zenei világa is népi motívumokból táplálkozik. Ha a felnőtté válás témaköréről beszélünk, megfigyelhetjük, hogy a Csodaszarvas monda is valahogy ezt dolgozza fel: a férfi útját az anyától a feleségig, mely során a csodaszarvas mutatja az utat .

 

Over the hill, over the high ground...

Boys grow up along paths and trails through intersections and certainly with many doubts and emotional puzzles. Boys, because this is a performance about them and their relationship towards women. The story is based on Hungarian national tradition, elements of Hungarian customs that are the essence and core of Hungarian culture. The magical deer is a symbol that, opens up solutions and leads to the paths of knowledge.

Szereposztás

Árkon Innen, bokron túl…

Szabadkai Gyermekszínház előadása

Korosztály: 7+

 

Hunor- Ágyas Ádám

Magor - Dudás Dániel

Nimród, Markoláb - Kocsis Endre

Ené, Lidérc  - Gál Elvira

Csodaszarvas, Markoláb,  Lány 1 (Dúl király egyik lánya)  - Horváth Blanka,

Csodaszarvas, 2 (Dúl király másik lánya) - Mezei Gresák Lea

 

Fény: Dario Vojnic Tunic

Hang: Stevo Bardak

Öltöztető: Krneta Nevena

Díszletmunkás: Igor Újvári,

Díszletmunkás:Osmani Ermin

Szervező: Husnyák Andrea

Igazgató: Árokszállási S. Márta

Sofőr: Szabó Ladislav

sunmoonphone-handsetmap-markermagnifiercrosscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram