Jégföld
Jégföld

Jégföld

Az előadás hossza: 2 óra

Jégföld

Káva Kulturális Műhely előadása
Korosztály: 14+
120 perc

Részvételi színházi előadás középiskolások számára Sigridur Hagalin Bjornsdottir: A sziget című regénye alapján.)

Működő demokrácia egy pici szigetországban. Egy misztikus katasztrófa, mely leválasztja a külvilágot (mindenféle értelemben). A hétköznapok zűrzavara. Igazságkeresés. Pragmatizmus és a kríziskezelés erkölcse. A társadalmi hasznosság témaköre. A hiteles tájékoztatásba vetett bizalmunk alakulása. Hogyan változik az emberségünk egy ilyen helyzetben? Disztópia? Fikció? Valóság? Játékot és együtt gondolkodást kínálunk nézőinknek, akik egyben résztvevői is lesznek az eseményeknek.

 

Based on the novel The Island by Sigridur Hagalin Bjornsdottir

A functioning democracy in a tiny island nation. A mystical catastrophe that disconnects the outside world (in every sense of the word). The chaos of everyday life. A search for justice. Pragmatism and the ethics of crisis management. The question of social usefulness. The evolution of our trust in credible information. How does our humanity change in such a situation? Dystopia? Fiction? Reality? We offer our viewers a game and a reflection together, who will also be participants in the events.

Szereposztás

Jégföld

Káva Kulturális Műhely előadása
Korosztály: 14+

Hjalti – Kardos János,

Elín, María – Kőszegi Mara (mv.)

Vayarter, farmer, Andrsvar – Takács Gábor

Író-dramaturg: Vass Szandi

Látványtervező: a másik Kiss Gabriella

Videotechnika: Sereglei András

Technika: Somorjai Márton

Konzulens: Róbert Júlia

ARS konzulens: Takács Gábor

Rendező: Sereglei András

sunmoonphone-handsetmap-markermagnifiercrosscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram