Mirad, egy fiú Boszniából
Mirad, egy fiú Boszniából

Mirad, egy fiú Boszniából

Az előadás hossza:  50 perc

Mirad, egy fiú Boszniából

Ferencvárosi Pinceszínház előadása

Korosztály: 16+

50 perc

 

Mirad, egy fiú Boszniából című előadásunk egy családi történeten keresztül történő traumafeldolgozás, megfűszerezve egy kis balkáni mentalitással és zenével. Őszinte és megrázó történet két fiatal felnőttről, akiknek az életútját és kapcsolatát a háború teljesen átírta és egy fiatal fiúról, aki otthonát, identitását és jövőjét két csatatér között, menekülés közben vesztette el. A nézők, erre a bő egy órára, a Balic család barátaivá válnak, megismerik a történetüket, a hagyományaikat és az életútjukat, betekintést nyernek szarajevói életükbe.

 

 

Our performance Mirad, a boy from Bosnia is a family story of trauma processing with a Balkan mentality and music. An honest and harrowing story of two young adults whose lives and relationships were completely rewritten by war and a young boy who lost his home, identity and future between two battlefields, while fleeing. For just over an hour, viewers become friends of the Balic family, learn about their history, their traditions and their life's journey, and gain an insight into their life in Sarajevo.

 

Szereposztás

Mirad, egy fiú Boszniából

Ferencvárosi Pinceszínház előadása

Korosztály: 16+

FAZILA BALIC: Nagyabonyi Emese

DJUKA BALIC: Ricz Ármin

MIRAD BALIC: Tóth András

Dramaturg: Hámor Anna Csillag

Látványtervező: Mihály-Geresdi Zsófia

Drámainstruktor: Kabdebon Dominik

Rendező: Siflis Anna

Fordította: Simon Márta

sunmoonphone-handsetmap-markermagnifiercrossarrow-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram