Sokszínű Varázslat

Az előadás hossza: 2 óra

SOKSZÍNŰ VARÁZSLAT
Tradíció - Innováció

Zene / Tánc / Színház / Divat / Design / Technológia

A ZeneVarázslat négykezes zongoraverseny egy nagyszabású, látványos gálaműsorral zárja le öt napos versenyét a Csiky Gergely Színház színpadán március 8-án. 19 órától várjuk kedves nézőinket, akiknek rengeteg meglepetéssel készülünk.

PROGRAM:

A korszakokat átívelő gálaműsor első felében a Kossuth-díjas Balázs János zongoraművész koncertje kápráztat el bennünket, amelyet Méhes Csaba pantomim művész produkciója követ.

A második részben érkezik hozzánk a Kossuth-díjas Bogányi Gergely, aki saját fejlesztésű zongoráján, a világszerte nagy elismerésnek örvendő Bogányi zongorán játszik, miközben artisták és táncművészek keltik életre a zenét - többek között Vellai Krisztina légtornász egyedi produkcióját is megcsodálhatjuk.

Az est különlegessége a “Legyen a zene mindenkié” jótékonysági kezdeményezés a Csiky Gergely Színházért Alapítvány és a ZeneVarázslat jóvoltából - a színház színművészei magyar és külföldi hírességek nagyértékű ruháiban vonulnak végig a színpadon, mely divatbemutató egy nemzetközi online aukciót indít el, ahol Palvin Barbara, Zimány Linda, Bélavári Zita, Nanushka és Dylan Sprouse által felajánlott ruhák kerülnek árverésre. A befolyt összegből új hangszereket biztosítunk hazai és határontúli zeneiskolák számára, hogy több gyermeknek tegyük elérhetővé a zenetanulás lehetőségét.

Szereposztás

SOKSZÍNŰ VARÁZSLAT
Tradíció - Innováció

Zene / Tánc / Színház / Divat / Design / Technológia

Az esemény házigazdái:
Takács Bence, a TV2 Mokka műsorvezetője
Várnagy Andrea zongoraművésznő, a ZeneVarázslat ötletgazdája és főszervezője

Rendező: Pál Dániel Levente
Adománygyűjtés ötletgazdája és főszervezője: Palvin Anita

Felajánlók köre:
Bélavári Zita - divattervező
Nanushka - divattervező
Palvin Barbara - modell
dr. Zimány Linda - jogász, műsorvezető
Dylan Sprouse - színész

Modellek szerepében:
Krajcsi Nikolett
Mikecz Estilla
Nyári Szilvia
Szabó Nikolett
Zsíros Linda
Benedek Dániel
Stefánszky István

 

AZ ESEMÉNY FŐ TÁMOGATÓI:

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Kaposvár Megyei Jogú Város
BMW Schneider Autóház

sunmoonphone-handsetmap-markermagnifiercrosscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram