Vacok
Vacok
Szőts Orsi - Németh Nikolett

Vacok

babaszínház
Rendező: Szőts Orsi - Németh Nikolett, bemutató: 2024. május 07.

Szőts Orsi - Németh Nikolett
Vacok

Budaörsi Latinovits Színház előadása

Korosztály: 6 hónapos kortól 4 éves korig

25 perc és 25 perc játék

A babaszínházi előadás két részből áll: egy 25-30 perces produkcióból, amit színészek játszanak, és ami kifejezetten a megjelölt korosztály fejlődési sajátosságait figyelembe véve lett kialakítva. A második félórában pedig a nézők megismerkedhetnek a színészekkel, az előadásban használt kellékekkel, bejárhatják vagy bekúszhatják a teret. Ez a tér egy gyerekszobában felállított sátor, egy titkos vacok, itt leszünk tanúi egy különleges találkozásnak a sátor lakója és egy titokzatos, ismeretlen helyről érkezett látogató között. Az előadásban nem a klasszikus értelemben vett történetmesélésen van a hangsúly, hanem a meglepetésen, a csodán, az egymással való biztonságos találkozáson.

 

Orsi Szőts – Nikolett Németh

VACOK

The TEY performance consists of two parts: a 30-minute performance, which specifically takes into account the developmental characteristics of this age group. In the second half an hour the audience can get to know the actors, the props used in the performance, walk around or crawl into the space.

 

The space is a tent set up in a children's room, a secret ‘Vacok’, here we will witness a special encounter between the resident of the tent and a mysterious visitor from an unknown place. In the performance, the emphasis is not on storytelling in the classical sense, but on surprise, wonder, and a safe meeting with each other.

Szereposztás

Szőts Orsi - Németh Nikolett

Vacok

Budaörsi Latinovits Színház előadása

Korosztály: 6 hónapos kortól 4 éves korig

SZŐTS ORSI

FRÖHLICH KRISTÓF

 

dramaturg NÉMETH NIKOLETT

látvány SZŐTS ORSI

világítás SOKORAI ATTILA

zeneszerző FRÖHLICH KRISTÓF

a rendező munkatársa JUHÁSZ GABRIELLA, BARNET MÓNIKA

drámainstruktor DEBRECENI LUCA

sunmoonphone-handsetmap-markermagnifiercrosscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram