Könnyen kezelhető, akadálymentesített, képernyőolvasók számára optimalizált verzió eléréséhez kattintson ide!
Tanulmány a nőkről - előadásfotók
Tanulmány a nőkről - előadásfotók Tanulmány a nőkről - előadásfotók Tanulmány a nőkről - előadásfotók Tanulmány a nőkről - előadásfotók
2018-11-14 // 50 kép

Köszönetnyilvánítás Köszönjük a Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft támogatását, közreműködésükkel a november 27-i Bogyó és Babóca előadásunk a Szentjakabi Óvodában vendégszerepelhet.


2018-11-14
15:00
TANULMÁNY A NŐKRŐL
Agóra színpad, Berzsenyi bérlet
Akadálymentesített - narrált előadás
A 2013/2014-es évad volt, amikor én már hivatalosan első éves voltam a pályán... Vámos Virág interjúja
2018-11-14 // tovább
illusztráció Idén is adománygyűjtésbe kezd a Csiky Gergely Színház!

Évek óta Önökkel együtt készülünk arra, hogy több száz család és gyermek karácsonyát tegyük szeretetteljessé! Egy ajándéktasak feltöltése nem megterhelő, de valakinek boldog pillanatokat okoz Szenteste.

A jótékonysági felhívásunk, mint kezdeményezés ebben az évben is az ünnepre való felkészüléshez nyújt segítséget, így most is tartós élelmiszereket és jó állapotban lévő játékokat szeretnénk összegyűjteni. A kivitelezésben is segítünk, hiszen az Adventi Gálánkra jelképes összegen megvásárolt jegy (200 Ft) ellenében egy Csiky ajándéktasakot adunk, amit feltöltve várunk vissza a jegyirodánkba, ahol egészen december 16-ig gyűjtjük az adományokat. A gyűjtés mellett azt a lehetőséget is felajánljuk, hogy rászoruló kisgyermeknek színházjegyet is vásárolhat az adományozó, amit a jegyirodánkban hagyhat. Mi eljuttatjuk olyan kisgyermekekhez, akik korábban nem jártak még színházban.
Varázsoljuk együtt szebbé a szívünket, osszuk meg a készülődés örömét másokkal is!

A több éves gyűjtésben a Compass Egyesület társszervezőként áll mellettünk. Segítségük és munkájuk nélkülözhetetlen! Idén is közös erővel gyűjtünk és juttatjuk el az adományokat a rászorulókhoz.

Az elmúlt években már kaposvári sportolók, vállalkozások és magánszemélyei is csatlakoztak hozzánk, idén is bízunk a sikeres összefogásban!

Információs elérhetőségünk:
jotekonysag@csiky.hu


2018. december 2. 18 óra – Jótékonysági Gála


Információk:
Csiky Gergely Színház Jegyiroda: 7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2.
Telefon: 82 511 - 207, 208, e-mail: jegyiroda@csiky.hu
web: csiky.hu, facebook: facebook.com/csikyszinhaz
Idén is folytatódik a Keltető, a Csiky Gergely Színház színitanodája. A meglévő csoport mellé várjuk az új érdeklődők jelentkezését 2018. december 5-ig.

KELTETŐ

A kaposvári társulat idei évadban is elindítja saját színészképző foglalkozásait. Lehetőséget adunk arra, hogy a gyerekek színészmesterséget tanuljanak, fejlesszék magukat, kipróbálják színészi képességeiket, valamint magabiztosságot és jó kommunikációs képességet szerezzenek. Mindemellett felhőtlenül szórakozzanak, szerepeljenek és barátságokat kössenek egymással. Valamint közelebb kerülhetnek a színházhoz, kedvenc színészeikhez és megismerhetik a színházi világ működésének féltve őrzött titkait.

A Keltetőbe a 8-12 évesek és a 13-16 évesek jelentkezésére számítunk!

Tervezett foglalkozások száma 8 - 10 óra

A foglalkozások helyszíne:

Csiky Gergely Színház
7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2. (Agóra)

Jelentkezni lehet e-mailben: info@csikyalapitvany.hu

ExperiDance - Szenvedélyem, Velence - Velence titkai, melyek évszázadok óta izgatják az emberiség fantáziáját, lélegzetelállító táncelőadásban kerülnek napvilágra az ExperiDance színpadán. A karneváli maszkok mögött ellentmondásokkal és szenvedéllyel teli ösztönvilágot találunk, amely teljes pompájában mutatkozik meg Román Sándor koreográfiáján keresztül.

Információk, jegyvásárlás


2018-11-06
Kele György a Csiky Gergely Színház hangosító tárvezetője
2018-11-05 // tovább
illusztráció Y Csoport: KÓDA - utóirat két hegedűre

Ezt a pár sort Neked írom..Mintha le tudnám írni azt a sok mindent, amit akkor nem mondtam el Neked, amit nem mondhattam el Neked. Te pedig szépen odabiggyesztenéd a történetünkhöz, mint egy utolsó tételt, mint egy Kódát a zeneműhöz…

Mikor döntjük el a sorsunk, 6 évesen mikor először kezünkbe adják a hegedűt, 18 évesen mikor felvesznek a Zeneakadémiára, vagy 22 évesen mikor magára hagyjuk a barátnőnket a közös diplomakoncert előtt?

Szabad-e más sorsot választani, mint amire 16 évet áldoztunk fel az életünkből?

El tudunk-e engedni egy Barátot? Meg tudjuk-e érteni, ha ő másképp dönt? Ki tudjuk-e mondani Neki őszintén: “Azt akarom, hogy éld az életed, úgy ahogy Te akarod?"

Az Y Csoport előadása, a Kóda, különleges fúziója színháznak és komolyzenének. Bár a történet színházi keretek közt zajlik, könnyen egy komolyzenei koncerten érezhetjük magunkat, hiszen felcsendülnek Shostakovic, Bartók, Max Richter, Paganini és Bach művek is.

Előadja: Bognár Anita és Móga Piroska

Dramaturg és díszlettervező: Hankó János

Jelmez: Szűcs Petra

Zenei korrepetitor: Móga Éva

Rendezőasszisztens: Balogh Zsuzsanna

Rendező: Móga Piroska

Az előadás időtartama: 90 perc

Bemutató: 2017. március 4. RS9 Színház, Vallai Kert

Támogatók: Pro Progressione, RS9 Színház, NKA
illusztráció https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/90/kaposv%C3%A1ri-m%C5%B1v%C3%A9sz#_=_

A Kaposvári művész legyen az év honlapja! - Megérdemli, hiszen sokan dolgoztak azon, hogy tartalomban és látványban is egyedi legyen!

Aki már szavazott, annak nagyon köszönjük!

Honlapunkon színészeink névjegyvideóit találhatjátok, egy különleges vállalkozás eredményeként színészeink közelebb engednek önmagukhoz! Böngésszetek: kaposvarimuvesz.hu
Tanulmány a nőkről - próbafotók
Tanulmány a nőkről - próbafotók Tanulmány a nőkről - próbafotók Tanulmány a nőkről - próbafotók Tanulmány a nőkről - próbafotók
2018-10-30 // 26 kép
illusztráció Még mindig van pár nap, hogy szavazzunk!

https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/90/kaposv%C3%A1ri-m%C5%B1v%C3%A9sz#_=_

A Kaposvári művész legyen az év honlapja! - Megérdemli, hiszen sokan dolgoztak azon, hogy tartalomban és látványban is egyedi legyen!

Aki már szavazott, annak nagyon köszönjük!

Honlapunkon színészeink névjegyvideóit találhatjátok, egy különleges vállalkozás eredményeként színészeink közelebb engednek önmagukhoz! Böngésszetek: kaposvarimuvesz.hu
illusztráció Operett-bérlet újratöltve!

Hoztunk pár pillanatképet a tavalyi "operett napok"-ról, amikor a szünetben pezsgővel és pohárkrémmel köszöntöttük Önöket. Ez idén is így lesz, mi már készülünk az operett napokra.

A Nyitott ablak című előadásból is hoztunk egy kis ízelítőt, a képek mutatják, hogy a fergeteges bohózat a boldog békeidőkben játszódik, csábítás, mohóság, szerelmes éjszaka, bonyodalom és a többi!

Várjuk Önöket, jegyek még kaphatók!

Nóti Károly – Fényes Szabolcs – Szenes Iván:
Nyitott ablak
zenés játék

Rendező: SZILÁGYI TIBOR Kossuth- és Jászai-díjas, Érdemes és Kiváló művész

november 3. szombat - Agóra, Nagyszínpad
15 óra:
https://www.csiky.hu/hu/jegyvasarlas.html/eloadas/Nyitott+ablak

19 óra:
https://www.csiky.hu/hu/jegyvasarlas.html/eloadas/Nyitott+ablak

Fotók: Csiky Gergely Színház

Előadásfotók: Veszprémi Petőfi Színház

http://www.petofiszinhaz.hu/Eloadasok/Aktualis-evad/Nyitott-ablak
illusztráció Kedves zenés műfaj rajongók, kedves Operett bérletesek!

Újra indulnak a zenés délutánok és esték!

Akik már tavaly is velünk tartottak már tudják, hogy minőségi szórakozásban lesz részük.
Idén is elegáns, pezsgős, pohárkrémes operett délutánt vagy estét kínálunk Önöknek! :-)

Első ilyen napunk az évadunkban:

November 3. délután(15 óra) és este (19 óra).
Agóra, Nagyszínpad

Hogy mit kínálunk aznap:

A Veszprémi Petőfi Színház - Nyitott ablak zenés játékkal érkezik hozzánk november 3-án.

Nóti Károly- Fényes Szabolcs- Szenes Iván
NYITOTT ABLAK
zenés játék

Rendező: Szilágyi Tibor

Nóti Károly a harmincas évek legjobb vígjáték-kabaré szerzői közé tartozott. Nyitott ablak című darabja a boldog békeidők végén játszódik. Központi figurája egy Novotny nevű baka, akinek egyik bajtársa egy éjszaka bemászik a polgármester szakácsnőjének nyitott ablakán, és ennek a nyitott ablaknak a következménye: egy kisbaba. Az apaságot persze a tettes nem vállalja, és ebből származnak a bonyodalmak, melyek kellős közepén Novotny mindent és mindenkit összekever.
Gimnázium után jelentkeztem a Színművészetire, de a második rostán kirúgtak. 1989 augusztusában jöttem a Csiky Gergely színházba... Vámos Virág beszélgetett
2018-10-20 // tovább
illusztráció SARKADI KISS JÁNOS SOMOGY MEGYEI PRIMA-DÍJAS!!!

Ma este rendezték a Prima gálát és a Somogy Megyei Prima Díj átadó ünnepséget. Sarkadi Kiss János színművész, a Csiky Gergely Színház társulati tagja Prima-díjat kapott!

Szívből gratulálunk!

A Gálán hagyományosan a színház is képviselteti magát évről évre, idén Sarkadi Kiss János mellett, Olt Tamás művészeti igazgatónk és Zsíros Linda színművésznőnk készültek műsorszámaikkal.
illusztráció Emléked örökké szívünkben őrizzük!

Barabás Edittel készült utolsó interjú:

https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/barabas-edit-nem-vagyok-zongorista-1209214/
illusztráció A CSIKY GERGELY SZÍNHÁZ TÁRSULATA
MÉLY MEGRENDÜLÉSSEL TUDATJA, HOGY BARABÁS EDIT A CSIKY GERGELY SZÍNHÁZ TÁRSULATÁNAK TAGJA, KORREPETITORA 2018. OKTÓBER 18. NAPJÁN ELHUNYT.

BÚCSÚZTATÁSA:
2018. OKTÓBER 29. NAPJÁN, HÉTFŐN 12:30 ÓRAKOR LESZ A KAPOSVÁRI KELETI TEMETŐ RAVATALOZÓJÁBAN.

GYÁSZOLJÁK: ROKONAI, BARÁTAI, KOLLÉGÁI, A CSIKY GERGELY SZÍNHÁZ TÁRSULATA.

BARABÁS EDITET A CSIKY GERGELY SZÍNHÁZ SAJÁT HALOTTJÁNAK TEKINTI.
FELOLVASÓSZÍNHÁZI MARATON - OKTÓBER 7.

Íme itt a felolvasószínházi maratonunk összefoglaló videója.

Évek óta sikerrel rendezzük meg maratonunkat, kortárs írók drámáit dolgozzuk fel. Lehetőség szerint maga az író rendezi meg saját darabját, amelyekhez az előadások után beszélgetéseket is szervezünk.

Lelkes közönségünk a nap folyamán végig velünk maradt és Tóth Géza főszervezőnk vezetésével egy igazán tartalmas napot töltött el a Csiky Gergely Színház művészeivel és a szerzőkkel.

Németh Ákos: Deviancia
Rendező: Németh Ákos

Kiss Márton: Csöngő
Rendező: Kiss Márton

Olt Tamás: „Az ember” aki rosszkor volt rossz helyen, aztán megint
Rendező: Sarkadi Kiss János
illusztráció
NKA25 - 25 év, 25 nap, 25 esemény

"A költő öltönyben nem költő" címmel rendezte meg az NKA és a Csiky Gergely Színház közös, ünnepi produkcióját október 6-án, szombaton.

Az egész napos rendezvényen vendégünk volt az NKA Szépirodalom Kollégiumának elnöke - Falusi Márton költő és az NKA25 szépirodalmi műsorának szerkesztője - Nagy Gábor költő.

A prózai és verses pódiumműsorokat Olt Tamás művészeti igazgatónk rendezte.

A sikeres nap egy borkóstolóval egybekötött megható verses pórdiumműsorral zárult, ahol Lukács Miklós cimbalomművész kápráztatta el közönségünket improvizációival.
illusztráció JELMEZKÖLCSÖNZÉS!

Ne feledd a Csiky jelmeztára rendelkezésedre áll!

Akár csoportok részére is!

Telefonos bejelentkezés: 06 70 372 8397
illusztráció
illusztráció Eseménydús hétvégén vagyunk túl. A program kínálatunk igazi maratoni volt. Mielőtt elkészülnek Vlog beszámolóink, addig hoztunk pár képet a felolvasószínházunkról.

Vasárnap egész nap felolvasószínházi produkciókkal vártuk a színházat szerető nézőinket. A legtöbben mind a 3 előadásunkon részt vettek. Valamint Tóth Géza vezetésével Kávézónkban tartott beszélgetésekbe is aktívan bekapcsolódtak.

Köszönjük a résztvevőknek, egy igazán izgalmas és színvonalas napot tölthettünk együtt, amiben a közönségünk alkotói közösséget létrehozva egész nap velünk tartott!

13 óra - Németh Ákos - Deviancia (rendező: Németh Ákos)
16 óra - Kiss Márton - Csöngő (rendező: Kiss Márton)
19 óra - Olt Tamás - "Az ember" aki rosszkor volt rossz helyen, aztán megint (rendező: Sarkadi Kiss János)

Főszervező: Tóth Géza

Fotó: Cservölgyi Zsófi
illusztráció Az "NKA 25" ünnepség folytatódik.

Mai napon nyit az NKA Fotóművészet Kollégiumának ünnepi kiállítása.

Megnyitó: október 9. 18 óra
Helyszín: Agóra 2. emelet

A kiállítást megnyitja: Haris László fotóművész, az NKA Fotóművészet Kollégiumának elnöke

A kiállítás ingyenesen látogatható!

Várjuk szeretettel a fotóművészet iránt érdeklődőket!
illusztráció Bérletesek!

Ne felejtsétek el, aki augusztus 16-ig megvásárolta az 5 előadásos bérletét, annak idei évadban lehetőséget biztosítunk arra, hogy 200 Ft értékben vásárolhasson belépőjegyet egy szabadon választott stúdió előadásra!

A lehetőséggel már élhettek, ráadásul a 200 Ft-os belépőjegy felmutatásával a Kaposvári művész kávézónkban kedvezményt kaptok a fogyasztásotokból!

Úgyhogy ne feledd, bérleted felmutatásával élj a kedvezményeinkkel!

A közeljövőben a kedvezményes Stúdió belépőt az alábbi előadásokra válthatod meg:

október 9. 19:00 - Agóra Stúdió
Marie Jones: KÖVEK A ZSEBBEN

október 10. 19:00 - Agóra Stúdió
Marie Jones: KÖVEK A ZSEBBEN

október 16. 19:00 - Agóra Stúdió
Dávid Zsuzsa - Marton Mária: KÖNNYEK NÉLKÜL

október 25. 19:00 - Agóra Stúdió
Németh Ákos: MÜLLER TÁNCOSAI

jegyiroda@csiky.hu
82/511-207, 208
csiky.hu
Jegyiroda: Kaposvár, Nagy Imre tér 2. (Agóra, földszint)
illusztráció Kortárs Felolvasószínházi Maraton

október 7-én a Csiky Gergely Színházban

Főszervező: Tóth Géza

Németh Ákos: Deviancia
Rendező: Németh Ákos
Helyszín: Agóra, Nagyszínpad

Időpont: 2018. október 7. 13 óra

Németh Ákos- Deviancia rendező Németh Ákos

"A mű szereplői lelki rokkantak. De mind közül az a legkevésbé sérült, akinek fogyatékosságáról papírja is van. Ám az ő élete is romba dőlhet pillanatok alatt.
A történet a mai Magyarországon játszódik, de bárhol, bármikor érthető. Emberi sorsok, az élet nagy kérdései, szeretet, elfogadás. Erről szól a Deviancia."

Játsszák:
Zsíros Linda
Varga Fekete Kinga e.h.
Maizác Stefánia e.h.
Kalmár Tamás
Kósa Béla
Nyári Szilvia

ügyelő: Kopácsi Adrián

Előadás után beszélgetés az alkotókkal a Kaposvári Művészben.

Kiss Márton: Csöngő
Rendező: Kiss Márton
Helyszín: Agóra, Stúdió

Időpont: 2018. október 7. 16 óra

"- Hogyan lehet megölni egy embert? - Hogyhogy hogy?! - A legtökéletesebben! - Hát. - Én először rágugliznék, melyik a leghumánusabb megoldás..."
A közelmúltban történt brutális kamaszgyilkosság "ihlette" darab kíméletlen őszinteséggel keresi a választ arra a kérdésre, miként lesz valakiből gyilkos, másból pedig áldozat az elit gimnáziumba járó tinédzserek közt, napjainkban, mikor az erőszak népszerűsége a Facebook-éval vetekszik. Van-e felelős - rajtunk kívül?
Játsszák:
Stefánszky István
Krausz Gergő
Török Sára e.h.
Mucsi Kristóf e.h.
Tóth Géza

ügyelő: Füzi Ágnes

Előadás után beszélgetés az alkotókkal a Kaposvári Művészben.

Olt Tamás: „Az ember” aki rosszkor volt rossz helyen, aztán megint
Rendező: Sarkadi Kiss János
Helyszín: Agóra, Nagyszínpad
Időpont: 2018. október 7. 19 óra

“Az ember aki rosszkor volt rossz helyen, aztán megint”

Színmű Fedák Sári élete alapján két részben

A Cselekmény fő helyszíne Nyáregyháza, Fedák Sári szoba-konyhás házikója, ahol Zsazsa a komornájával, Margittal készül Csiky Gergely, Nagymama című darabjának címszerepére.
Az első felvonásban megannyi flash-back (emlék-kép) jelenet alkalmazásával Fedák pályájának állomásaira ugrunk karrierje csúcsáig, és időről időre visszatérünk Nyáregyházára, a darab jelenjébe, ahol a művészlegenda nyugodt felkészülését egy ávós tiszt zavarja meg.
A tiszt látszólag egyszerű rajongóként keresi fel Fedákot, ám lassan egyértelművé válik, hogy nyomoz.
A második felvonás a Fedák pert dolgozza fel, a tanúvallomásokat szintén flash-back jelenetek szakítják meg, immár a későbbi időkből. A tárgyalás végén újra visszatérünk Nyáregyházára, ahol is, a sokszorosan meghurcolt idős díva lelke, örökre elhagyja porhüvelyét, hogy örök csillagként ragyoghassék Thalia egén.

Csonka Ibolya
Tóth Eleonóra
Hunyadkürti György
Szvath Tamás
Varga Zsuzsa
Törő Gergely Zsolt e.h.
Nyári Szilvia
Nyári Oszkár
Mohácsi Norbert
Serf Egyed
Kazári András e.h
Kósa Béla
Tóth Molnár Ildikó

ügyelő: Károlyi Zoltán

Előadás után beszélgetés az alkotókkal a Kaposvári Művészben.

Kiss István: Csütörtök, Vasárnap
Rendező: Tóth Géza
Helyszín: Agóra, Stúdió

Időpont: 2018. október 7. 21 óra

„Mint a Charentoni elmegyógyintézet igazgatója, üdvözlöm önöket!" Figyelmüket köszönettel fogadom. Mert bár csak úgy játszom, ahogy tudok, színpadi rutinra nem tettem szert mégsem, csupán itt, a Csiky színpadának hátterében. Darabom tulajdonképpeni tárgya, egy őrült kellékes, majd másfél órája.” /Kiss Pisti – kelléktárvezető/

Előadja: Kiss István

A jegyek ára egységesen: 600 Ft
A bérlet, azaz három előadás ára: 1200 Ft

Csiky Gergely Színház, Kaposvár

7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2. (Agóra)

jegyiroda@csiky.hu
Tel: 82/511-207, 82/511-208
illusztráció A költő öltönyben nem költő - október 6.

A Szépirodalom Kollégiumának szervezői a 25 éves NKA megünnepléséhez kapcsolódva „A költő öltönyben nem költő” címmel prózai és verses pódiumműsorral készülnek Kaposváron, a Csiky Gergely Színházban.
A NKA 25 szépirodalmi műsorát az Alap által felkarolt szerzők műveiből állították össze.

Program:

2018. október 6. szombat
10 óra - Kaposvári Művész
Megnyitó és Pódiumbeszélgetés

Prózai Pódiumműsor
14 óra - Nagyszínpad
Szerkesztő: Nagy Gábor
Rendező: Olt Tamás

Verses Pódiumműsor
19 óra - Stúdió
Szerkesztő: Nagy Gábor
Rendező: Olt Tamás

A verses pódiumműsort borkóstolóval egybekötve a Stúdiónkban rendezzük meg, ahol zenei közreműködő Lukács Miklós, cimbalomművész improvizációit is meghallgathatjuk.

Szereplők:

Hunyadkürti György, Szabó Nikolett, Benedek Dániel, Krausz Gergő, Varga Zsuzsa, Sarkadi Kiss János, Szvath Tamás, Mucsi Kristóf e.h., Maizác Stefánia e.h., Török Sára e.h., Törő Gergely Zsolt e.h.

Műsorvezető: Takács Bence
Vendég: Lukács Miklós (cimbalomművész)

Főszervező: Falusi Márton az NKA Szépirodalom Kollégiumának elnöke

Rendező: Olt Tamás a Csiky Gergely Színház művészeti igazgatója

Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel az Agórába!

Belépés ingyenes, regisztrációhoz kötött: jegyiroda@csiky.hu

https://www.facebook.com/events/255677798313972/
Itt az idei évad első VLOG része az első nagyszínpadi gyerekelőadásunkról.

Lázár Ervin: Szegény Dzsoni és Árnika

Zsófi a rendezővel, Tóth Gézával beszélgetett.

Jó szórakozást!
illusztráció Szatmárnémetiben, a Nemzetközi Multikulturális Színházi Fesztiválon a Csiky!
Ma délután és este dupla előadással érkezett a Helló, náci! a Tranzit Fesztre!
illusztráció TAMÁSI ÁRON: ÉNEKES MADÁR

Premier utáni pillanatok :-)

Gratulálunk!

#szerintemszínház
#szerintemcsiky
#szerintemkaposvár

Fotók: Cservölgyi Zsófia
Tamási Áron: Énekes madár

Székely népi játék

Rendező: Béres László

Történik akármelyik székely faluban, akármikor.

videó: Szántó Német András

https://www.csiky.hu/hu/eloadas/eloadas/enekes-madar#tab_szino

https://www.csiky.hu/hu/jegyvasarlas.html
illusztráció Államtitkári látogatás a beruházás alatt álló Csiky Gergely Színház épületében.

Csütörtök délután érkezett hozzánk Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár, aki a kivitelezővel és színház munkatársaival bejárta az építés alatt álló színházépületet.
Énekes Madár - előadásfotók
Énekes Madár - előadásfotók Énekes Madár - előadásfotók Énekes Madár - előadásfotók Énekes Madár - előadásfotók
2018-09-27 // 38 kép
illusztráció NYÁRI SZILVIA Színművésznőnk a Sikeres Nők című magazinban!

A Sikeres Nők magazin 2018. Nyár - XXI. évf. 235. lapszámában olvashatjátok a Szilviával készült interjút.
illusztráció Figyelem Hölgyeim!

Mai naptól kapható a Csiky GLAMOUR - bérlet!

3 előadást ajánlunk, amelyben megismerkedhettek különböző női sorsokkal; ármánnyal, szerelemmel, drámával és felhőtlen kacagással. És valóban: a középpontban a NŐ áll, olyan helyzetekben és szituációkban, amely akár minden hölgy számára tanulságos lehet.

Itt az idő, keresd fel jegyirodánkat és kérd a GLAMOUR - bérletet!

További információkért fordulj jegyirodánkhoz:
jegyiroda@csiky.hu
Kaposvár, Nagy Imre tér 2. (Agóra földszint)
82/511-207, 208
A 3 előadásos bérlet ára: 7000 Ft

#hozdabarátnődetis
#nemcsaknőknek
#mertigazánmegérdeled

#szerintemszínház
#szerintemkaposvár
#szerintemcsiky
illusztráció A Szépirodalom Kollégiumának szervezői a 25 éves NKA megünnepléséhez kapcsolódva az NKA 25 hivatalos programsorozatának keretein belül „A költő öltönyben nem költő” címmel prózai és verses pódiumműsorral készülnek Kaposváron, a Csiky Gergely Színházban.
A NKA 25 szépirodalmi műsorát az Alap által felkarolt szerzők műveiből állították össze.

Program:

2018. október 6. szombat
10 óra - Kaposvári Művész
Megnyitó és Pódiumbeszélgetés

Prózai Pódiumműsor
14 óra - Nagyszínpad
Szerkesztő: Nagy Gábor
Rendező: Olt Tamás

Verses Pódiumműsor
19 óra - Stúdió
Szerkesztő: Nagy Gábor
Rendező: Olt Tamás


Szerzők:Ambrus Lajos, Csender Levente, Oravecz Imre. Kemsei István. Molnár
Vilmos, Bodor Ádám, Bartis Attila, Fehér Béla, Száraz Miklós György, Temesi Ferenc,
Kemény István, Térey János, Kontra Ferenc, Majoros Sándor, Darvasi László, Tornai
József, Lövétei Lázár László, Szöllősi Zoltán, Tóth Erzsébet, Zalán Tibor,
Utassy József, Szentmártoni János, Mezey Katalin, Győrffy Ákos, Iancu Laura, Tóth
László Döbrentei Kornél, László Noémi, Vári Fábián László, Orbán János Dénes, Tóth
Krisztina Szálinger Balázs, Rakovszky Zsuzsa, Király László, Falusi Márton, Kovács
András Ferenc, Fekete Vince, Dobozi Eszter, Oravecz Imre, Dobai Péter, Kiss Benedek,
Ágh István

Szereplők: Csiky Gergely Színház művészei
Hunyadkürti György, Szabó Nikolett, Benedek Dániel, Krausz Gergő, Varga Zsuzsa, Sarkadi Kiss János, Szvath Tamás, Mucsi Kristóf e.h., Maizác Stefánia e.h., Török Sára e.h., Törő Gergely Zsolt e.h.

Műsorvezető: Takács Bence
Vendég: Lukács Miklós (cimbalomművész)

Főszervező: Falusi Márton az NKA Szépirodalmi Kollégium elnöke
Rendező: Olt Tamás a Csiky Gergely Színház művészeti igazgatója

Belépés ingyenes!
Regisztrációs jegy a helyfoglalás végett: jegyiroda@csiky.hu vagy 82/ 511 207, 208-as telefonszámon, vagy személyesen a színház jegyirodájában (Agóra, Nagy Imre tér 2.)
illusztráció Tamási Áron: Énekes madár

Székely népi játék

Történik akármelyik székely faluban, akármikor.

Rendező: Béres László

Bemutató: 2018. szeptember 28. 19 óra Agóra, Nagyszínpad

Színlap:
Gondos Eszter, vénleány - Német Mónika
Gondos Regina, vénleány - Szvetnyik Kata
Gondos Magdolna, fiatal leány - Mikecz Estilla
Bakk Lukács, vénlegény Eszter vőlegénye - Fándly Csaba
Préda Máté, vénlegény, Regina vőlegénye - Mohácsi Norbert
Kömény Móka, fiatal legény - Krausz Gergő
Kömény Ignáczné, a Móka anyja - Varga Zsuzsa
Dobos György - Horváth László

SZÉKELY KAR:
Varga Zsuzsa, Tóth Molnár Ildikó, Stefánszky István, Szvath Tamás, Varga Fekete Kinga eh., Turi Endre m. v.

Koreográfus: Orza Calin
Díszlettervező: Csíki Csaba
Jelmeztervező: Ledenják Andrea
Zene: Cári Tibor
Szcenikai vezető: Szalai József
Világítástervező: Memlaur Imre
Ügyelő: Szűcs László
Korrepetitor: Barabás Edit
Súgó: Csorba Mária
Segédrendező: Váradi Szabolcs

https://www.csiky.hu/hu/eloadas/eloadas/enekes-madar#tab_szino
Szegény Dzsoni és Árnika - előadásfotók
Szegény Dzsoni és Árnika - előadásfotók Szegény Dzsoni és Árnika - előadásfotók Szegény Dzsoni és Árnika - előadásfotók Szegény Dzsoni és Árnika - előadásfotók
2018-09-19 // 31 kép